magyar tervezőgrafikusok és tipográfusok társasága

SOCIETY OF HUNGARIAN GRAPHIC DESIGNERS AND TYPOGRAPHERS

TAGJAINK SZÁMA :

A MATT-nak jelenleg
35 tagja van.

Magyar Tervezőgrafikusok
és Tipográfusok Társasága

1012 Budapest,
attila út 105. III./2.
2007 • All right reserved

Grafikai tervezés és
Portál fejlesztés: Chrome

Tagfelvétel

Hogyan jelentkezhetsz MATT tagnak?

A jelentkezés, a "TAGNAK JELENTKEZEM" gomb megnyomásával történik. A jelentkezési lap kötelező elemeinek kitöltése (felhasználónév, valódi név, e-mail), és az alapszabály elolvasása és elfogadása után, lehetőséged van röviden leírni azt, amit szakmai szempontból fontosnak tartasz magadról (végzettség, tevékenység, díjak, kiállítások, oktatói munka, stb.) Ha minden kötelező mezőt kitöltöttél, akkor a "küld" gomb aktívvá válik és az előbb megadott e-mail címedre érkezni fog egy válaszlevél. Ebben egy linket találsz, amelyre kattintva megjelenik a portfolio munkák feltöltésére szolgáló oldal. Itt egyenként fel kell töltened 15 fontosnak tartott munkádat. Ha a művelettel végeztél, akkor kattints a "kész" gombra, ezzel befejezted a jelentkezési procedúrát. A jelentkezési procedúrában való részvétel egyben nyilatkozat is arra vonatkozóan, hogy a feltöltött anyagok a saját munkáid így a feltöltés nem érinti más szerzői vagy személyiségi jogait, és egyben felhatalmazás is a honlapon történő közzétételre.


Mikor kapsz választ?

Ha a jelentkezést sikerrel befejezted, akkor azonnal kapsz egy automatikus válasz e-mailt, amelyben jelezzük, hogy a jelentkezés a formai követelményeknek megfelelt és azt, hogy négy-hat héten belül érdemi választ kapsz a felvétel tekintetében.


Kik és hogyan bírálják el a jelentkezésedet?

A MATT teljes tagsága szavaz(hat). Ahogy minden jelentkezésről, úgy a tiédről is a jeletkezésed pillanatában e-mail értesítést kap a MATT összes tagja. A tagoknak ezután legfeljebb hat hetük van a szavazásra. (Azért ennyi, mert lehet olyan időszak, amikor egyszerre sokan vannak szabadságon.) Minden tag csak egyszer szavazhat, igennel vagy nemmel. Annak a tagnak, aki nemmel szavaz, néhány mondatban, szakmai érvekkel meg kell indokolnia, hogy miért szavazott így. A tagok belátására van bízva, hogy a véleményüket a saját nevükben, vagy a MATT tagság nevében írják le.


Mikor érvényes a szavazás?

Az válik automatikusan taggá, akit a szavazó MATT tagok legalább 66%-a támogatott, a jelentkezése során. Erről szintén e-mail-ben kapsz tájékoztatást, a jelentkezésedtől számított kb hat héten belül. A tagságod ettől a pillanattól teljes jogú. Ezt követően két heted van arra, hogy az adott évre szóló éves tagdíjat (12 000 forint) befizesd az egyesület számlájára (CIB Bank Zrt. 10700419-43965201-51100005). Ha ez nem történik meg időben, akkor automatikusan megszűnik a tagságod.


Ki válik taggá?

Az válik automatikusan taggá, akit a szavazó MATT tagok legalább 66%-a támogatott a jelentkezése során. Erről szintén e-mail-ben kapsz tájékoztatást, a jelentkezésedtől számított kb hat héten belül. A tagságod ettől a pillanattól teljes jogú. Ezt követően két heted van arra, hogy az adott évre szóló éves tagdíjat (12 000 forint) befizesd az egyesület számlájára. Ha ez nem történik meg időben, akkor automatikusan megszűnik a tagságod.


Ki nem válik taggá?

Az nem válhat taggá, aki nem kapja meg a szavazó MATT tagok legalább 66%-ának a támogatását. Ebben az esetben, a jelentkezésedtől számított négy-hat héten belül kapsz egy e-mail-t, amelyben részletes tájékoztatást kapsz arról, hogy miért nem szavaztak rád elegen. Természetesen tudjuk, hogy rossz érzés a szakmai elutasítás, mindannyiunknak volt és lesz is benne még része, de ebben az esetben próbáld meg a leírt ellenérveket objektíven kezelni. Valószínűleg jópár olyan visszajelzést kapsz, amely a munkád tekintetében hasznos lesz. Ha legalább 50%-os támogatottságot kaptál, akkor az e-mail tartalmazni fogja a téged támogatók százalékos arányát, így felmérheted, hogy fél év múlva egy megerősített portfólióval milyen eséllyel jelentkezhetsz újra.


Problémád akadt a jelelentkezés során?

Ha valami nem úgy mûködik, ahogy a fentiekben leírtuk és a jelentkezés során elakadsz, akkor írj az info@matt.org.hu címre! Igyekszünk mihamarább válaszolni!UTOLSÓ KOMMENTEK:
Magyar tervezők a Hiiibrand Typography contesten
Eszter Misztarka "Fusion Typeface"
József Gergely Kiss "Grey Typeface"
Roland Rekeczki "Pannonium"
Typogravity 11-13 15:07
Hiiibrand Awards 2012
www.hiiibrand.com/competi...
Typogravity 05-08 14:08
Cégér - Alkotói pályázat 2013
35 multam :(
zerolabor 03-10 13:39
LEGFRISSEBB OLDALAK:
A MATT TAGOK RANDOM MUNKÁI
 
 
Itt a MATT tagjainak véletlenszerűen cserélődő munkái láthatók.
A nyilakkal böngészni tudsz a munkák között. Ha valamelyikre kiváncsi vagy,
a képre kattintva az adott alkotó profil-oldala töltődik be, ahol egy-egy munkát kiválasztva, nagyobb méretben is meg tudod tekinteni azokat.